Thursday, March 24, 2011

status beliau cakap, belasantahun

ASSALAMUALAIKUM


gua bukan awek2 ntok buat ucapan style:
"HepI BufDaY, GuD LArk AlwayZ yeW~"

gua juga bukan brader2 yg terlalu bz dan hanya mampu mengucapkan:
"HB"

tapi gua adalah golongan abang2 yg kool dan bersahaja yg wish birthday member dgn cara:


video

gua tak reti berkata2 sangat bila masok hal2 wish ni....jadik gua gunakan style subtitle...senang gua nak susun ayat ye dop?

untok kali ketiganya, gua ucapkan lagi sekali...selamat ulangtahun kelahiran....setel dah...ahahah

p/s: ariff ashman juga adalah arepseman...jgn kau org tak tahu pula....dan beliau juga adalah pioneer blog lauk pauk ni....sekali lagi jangan tak tahu pula...

p/s: tak reti gua nak buat video2 nih...igt sng2 je mcm matluthfi tu buat

1 comment:

najmuddin said...

gile laa...iniadikabgadi..hahahah