Tuesday, February 16, 2010

Illuminati di Sunway Pyramid

assalamualaikum


pertame sekali, terima kasih kerana terus-menerus menjenguk blog ini.. disamping bercerite tentang kehidupan2 kami sewaktu di smap labu terchenta, gua juge terase nak menjalankan tanggungjawab sosial gua pada masyarakat malaysia khususnye yang mengaku menyembah ALLAH yang esa.. iaitu hari ni gua nak berkongsi secubit segenggam pengetahuan gua melalui pendengaran dan penglihatan yang telah dianugerahkan kepada gua tentang satu topik yang cukup mega tetapi masih tidak disedari oleh kebanyakan masyarakat dunia hari ini iaitu berkaitan iluminati..


dalam post yang lepas, telah dijelaskan serba sedikit tentang iuminati ini.. namun,gua tau lu orang sume x mungkin akan ade kerajinan menyelongkar kembali post yg lepas.. jadi gua akan cube ceritekan serba sdikit..

Scara ringkasnyer, Illuminati ni merupakan sebuah grup rahsia yang terdiri dari kumpulan org2 elit, org kaye dan berpengaruh. grup nih menganggap Dajjal sebagai tuhan diorang. So, function grup ni adalah untuk meng"prepare" dunia nih untuk kedatangan Dajjal. Jdik, ape kaitannya dgn Sunway Pyramid? Dalam hal nih, kite kene tgk asal usul kumpulan Illuminati nih. Diorng berasal dari zaman mesir purba lagi, di mana diorang dulu sembah matahari and anggap yang matahari tuh sebagai satu medium kot, atau macam satu tribune kpd Dajjal. So, diorang bawak la diorng nyer culture ngan civilization diorang tuh. Stiap bende ade makna die yg tersirat. Kite start ngan bentuk piramid.

So ade ape dengan bntuk piramid? ape salah nyer kalau bentuk die camtu kan? memang betol. bentuk tuh mmg xde masalah tapi buat info korang semua, bentuk pyramid nih adalah antara bentuk2 yg paling berkuasa dalam mengalirkan aliran tenaga.be it tenaga positif atau negatif. selain dari bentuk pyramid, bentuk2 yg jugak berkuasa dlm mengalirkan tnaga ialah bentuk kubah [dome], bentuk octagon dan laen2 bentuk yang x brape nak heat r berbanding yang 3 ni.. sebab tuh la kalau lu orang sume tgk msjid, ade kubah, menara lak bentuk octagon, same cam vatican city ade kubah dan lain2. so sebenarnye ade tujuan die buat masjid camtuh, nak mengalirkan tenaga positif ke kawasan sekeliling. tapi lain lak halnyer kalau kite amek contoh Sunway Pyramid. cube korang pikir ape yang belaku kat dalam tuh, melepak, dating, buang mase, x solat n macam2 lagi. and so tentulah tenaga yang die alirkan "negatif" kan? ni cme assumption gua, tpi gua rase korang dapat grasp idea tuh.


Next is patung nih. sape x kenal firaun laknatullah yg pernah mengaku jadik tuhan. tpi tuh zaman mesir purba dulu kan? ape kene mngena ngan Illuminati pada zaman moden kini?



Untk info lu orang semua, sebenarnye orang yang memegang grup Illuminati nih berasal dri keturunan darah firaun. Diorang [firaun kan ade byk] la yg mengasaskan grup Illuminati nih, cume name Illuminati tuh xde la dulu. Tamadun diorang sebenarnye x musnah tetapi still continue to exist n diorang la yang mengasaskan tamdun rom, kmudian bertukar ke kerajaan england n seterusnya kepada kerajaan amerika pimpinan barack obama sekarang ni. so, queen elizabeth nih brasal dari keturunan firaun sebenarnye. tuk info lagi lanjut tgk la The Arrivals kat youtube..lepas tgok the arivals ni, lu orang juge akan tahu yang kesemua pemimpin2 amerika adalah dari darah iluminati, termasuklah obama yang dikatakan mampu mengubah dunia. so konklusi nyer, ngape la nak letak patung firaun laknatullah tuh, ape la yg mengagumkan sangat smpai nak bwat patung die and tayang kat org. nih sbnarnyer smua taktik2 Illuminati nak pengruhi kite sket demi sedikt supaya kite dah lali dgn bnda tuh. JAGA-JAGA!!


Seterusnya ialah antara benda yang pling feymes dalm Illuminati nih, iaitu The All Seeing One Eye. So, ape signifikannye simbol nih. untuk info lu orang semua, simbol ni mlambangkan Dajjal laknatullah yg bermata satu. The basic simbol utk All Seeing One Eye ialah piramid, then atas tuh ade satu mata. Cbe tgk gamba nih.


nih adalah satu contoh yg sangat ketara kalau korg tengok kat 1 dollar US. Pyramid, then atas tuh ade mata. Jdik memang sah la yg US tuh dipegang oleh kumpulan Illuminati. Jadi, kite tengok contoh yg dekat sket kat Sunway Pyramid. Cube tengok gamba kat bawah nih and fokus kat yang dibulat dengan ring merah tu.

kalau lu orang semua perhati btol2, kalau orang boleh makeout simbol All Seeing One Eye. ade pyramid kat bawah and ade mate kat atas. Walaupon mata tuh die x buat jelas sngt, tpi memang kite boleh agak yg nih la simbol tuh. So, berhati-hati la korang, jangan sampai tak tau yg simbol nih melambangkan Dajjal.



Yang ni pulak another simbol yg melambangkan Dajjal. 1 mata. memang jelas lagi bersuloh. Kite pon tau yang Dajjal laknatullah tuh ade 1 mata je. So be careful. tuk more info tgk The Arrivals

Tuh la sdikit sebyk tentang unsur2 Illuminati atau Freemason atau Anti Christ yg boleh kite tengok kat Sunway Pyramid. Walaupon benda nih macam susah nak caye, tapi tu la sebenarnye ape yg grup nih nak. Diorang sebenarnye cube nak mmpengaruhi sub-concous mind [minda separuh sedar] kite supaya accept menda2 camni so that bila Dajjal laknatullah muncul, kite dapat terima die.

N gua harap lu orang semua sedar, bahawa hari kiamat itu hampir tiba.. sebab proses untuk menunggu kedatangan dajjal yang telah disebut dalam sebuah hadis ade 3 peringkat.. tapi yang gua dapat rumuskan iaitu melalui kajian pakar2 seluruh dunia bahawa peringkat pertama ialah apabila kumpulan iluminati ini berpangkalan d united kingdom, iaitu dengan menjadikan kesemua ahli kerabat royal british sebagai golongan elit a.k.a iluminati, peringkat kedua pula ialah di amerika, iaitu dengan menjdikan kesemua pemerintah amerika sebagai ahli golongan elit dan sekaligus memerintah dunia n peringkat yang trakhir sekali sebelum kedatangan dajjal ialah di israel, yang mane lu orang sendiri perasan kan yang amerika sekarang bersungguh-sungguh mahu mmbantu israel membina negara.. sebab di situ lah tande2 akhir kiamat akan muncul kerana israel la pringkat ke-3 merangkap peringkat terakhir sebelum kedatangan dajjal.. lu pkirlah la sendiri ye.. sama2 berdoa pada ALLAH yang esa agar kite dijauhkan dari permainan kotor dunia yang cube mngawal minda kita ini..

p/s : gua x rase yang simbol2 iluminati d sunway pyramid ini berlaku tanpa dirancang.. ianya mesti sudah dirancang dengan teliti agar kite semua akan terbiase dengan simbol2 ni..

9 comments:

Anonymous said...

ya Allah..lindungilah kami semua ini daripada dajjal laknatullah..selamatkanlah iman kami semua ya Allah..matikanlah kami dalam iman dan di jalanMu..ameen..thanx kat sesapa tulih nh..sambonk laa lagi..maleh nk tgk arrivals...x phm..hehhe

Nabelle said...

aku tgk The Da Vinci Code,dud... banyak gile tntang mende2 freemason nie... yg last skali tu aku ingat die kat piramid yg bawah die ade kubur mariam la knonnye... pastu ade chaya sinar2 dari puncak piramid yg cam matahari... heish!

Confused Talent said...

hurmm..i da tgk the Arrival tu..thx sbb kongsi..mmg nk gi check out sunway pyramid..cume lom ade mase..
tu la kan,,dunia skarang..kite ni da kne cucuk sgt dgn pngruh2 freemasonry,illuminati..kan sblh skola aku jer lodge dorang tu (seremban) da gi da pun..hurm..lagi satu, kan yahudi menguasai dunia..and tol ape awak kate tu ttg israel semua...

s,i think ape kite ptt wat adelah jgn support product yahudi nie..mmg dorang syrkat besar n product smua cambest..tapi korg tgk balik,Islam larang kite amek bende2 yg memudaratkan,tapi product2 yahudi spt junk food,cigarette,movies,porn,everything media and recent free sex culture semua tu,brape byk effort kite amek utk elak??

cth: mcD~~
ade kate sedap...tapi bnda tu mudaratkan otak kite bagi lembab jgn sedar ape dorang wat kat dunia ni,at the same time,kite donate kpd bullet2 and weapon advncement US n Israel..so,let's start thinking straight and shift our paradigm..

Confused Talent said...

lagi info ttg sejarah or nak paham basic freemasonry ni..
kat sini ade

http://www.i-bands.net/forum/viewtopic.php?t=10869&sid=19ac37481da785be1eccb30e6db8bdbb

Anonymous said...

Sper nk thu lebih lanjut tengok "the arrival"..The arrival ni mmg bagus, dia ksitau ke realiti dunia yg sebenarnya...klau nk cuci otak kite yg da kena brainwash tu sila- silalah tengok... Mungkin first time tngok rsa cm boring dan penipu..tapi ingat tu mmg realiti dunia yg sbrnya...Tapi mlangnya korang kena cari source lain sbb zionist laknatullah tu da shut down laman web rasmi the arrival...

Aaron said...

hahaha.. aku memng nak wat blog pasal freemason ni, dari xtahu ape2, aku cari sumber, makin menarik, daripada buat blog, aku lebih suka membaca asal usul freemason dari wikipedia, dan dari blog2 lain, akhirnya blog aku tak siap, apa yg siap ialah diriku untuk mengetahui siapa and apa diorang ni freemason nak.. kat malaysia memng dah lama wujud freemason sudah mencecah seratus tahun plus+++++ apa yg saya tahu, ahli2 apprentice freemason hanya tahu pasal fungsi group sebagai membantu manusia yg susah, tapi apa yang diorang tak tahu, tujuan sebenar ketua mereka di peringkat 33 atas sekali... lebih senng cakap, freemason/illuminati dalamnya terkandung pertubuhan rahsia, dan dalam pertubuhan rahsia ini terkandung lagi pertubuhan rahsia.. itu la dia... diorang xbodoh nak bagitau orang2 bawahan yang baru join matlamat utama diorang ni... yang benar2 setia sahaja yg tahu..

Anonymous said...

ish3 ,..nak buat bangunan[mall] yg besar dan menarik semua orang mesti akan dirancang. .dan ini sudah dirancang lama..

Anonymous said...

Bukan sahaja sunway pyramid, midvalley, klcc pun apply the illuminati concept, cuba try google. And not to forget, duit seringgit kita pun ada simbol mata satu tu. Ya Allah lindungilah kami dari ajaran sesat ini.

Anonymous said...

i dont really believe mnde2 cm illuminati..to me they exist..but we dont need to be scared..and spread relevan information jer..bkn tokok tambah..tp i mmg perasan sunway antara tempat2 yg panas..sy kalau pergi tempat2 byk berhala..mmg panas..mmg sy rasa panas..tp shopping complex dkt malaysia yg mmg sy rasa panas cuma sunway pyramid je..even dkt situ ada shopping complex lain..tp takde rase panas..except sunway pyramid je..even pegi flaming kt sbelah tak rasa bahang compare dgn pergi sunway pyramid..