Tuesday, May 11, 2010

lelaki malaya no-23 terakhir

ASSALAMUALAIKUM


menjelang hari ibu mmg byk mencabar ak punye aura kelelakian....ditambah plak cuace yg mmg tak menyebelahi ak, suasane hujan renyai2 ngan angen yg behembos sepoi2....perghhh, mmg sng mate nak mengalirkan air mate..sape leh tahan perasaan beb, kalo tb3 bagi cite tangkap leleh punye stail...ak bkn anak derhake hati keras mcm batu...ahahah...bertalu2 cite pelbagai tajok disajikan...tp yg paleng ak tak tahan, nak tecabot ulu hati ak tahan sebak cite pensil....ak bajet jalan cite die mcm the pencil shot stori mase pmr dulu..tp mmg jaoh menyimpang...terbaek!!walopn ak dpt tgk smpai part jalil hamid bwat rumah je, tp ak yaken cite tuh mmg tebaek...mase ak tgk cite tuh,ak tepiker bahawe alangkah hazardous kalo sbagai sorg remaja yg jalan bekepak dgn awek romantis ditangkap basah kerane mengalirkan air mate yg tlalu byk tgh tgk tb....perghh...lantas, ak kini akn membawakan kpd korg bbrape tips yg boleh digune pakai andaikate korg tprangkap dlm situasi tesebot....

1. rembat lantas pakai spek mate itam...sambil tuh tgh kanan kene ltak kat bwh idong ats bibir mcm stail the tinker...dgn care camnih, org takkan tau walopn korg mengalir air mate darah maupn tido mase tgk cite jiwang...


2. posisi bareng yg betol...nih kalo korg tgk kat umah arr...jgn wat perangai lyn cite romantis kat cinema, lu bareng ngan kushen siap...nak makan penyepak macha jage box arr tuh jwpnye...bwh ni adelah care yg betol sbb bile air mate korg mengalir deras, tgn yg digunekan sbagai penongkat bleh bertindak efisien sperti wiper kete dlm mengesat air mate,..ntok hasil yg lebih mengagumkan, gunekan tisu yg dikepit antare jari tunjok ngan jari antu..bwh nih adelah contoh bareng tesebot...penoh stail bukan??



3.lari drpd kawasan tesebot yg diselubungi aura tangisan dan berpindah ke tb laen...kalo mcm kat umah atok ak, ade due tb..satu tb yg ade astro ngan satu lg tb ariel bese...besenye yg pemes tb ade astro la kan...ape brg tgk tb ariel tulang ikan...so ak akn berpindah dari tb astro kpd tb bese bilemane ak dpt rasekan keadaan tak lg terkawal...tp ntok mengelakkan syak wasangke, korg kene buat announcement sblom bpindah tb...korg kene ckp 'huh, takbes tol cite nih..mende2 ntah..baek tgk kriket poland lwn timo leste kat tb ariel tulang ikan'...kompem2 tade org nak join ko skali tgk gem kriket tuh...mase nih bole la korg lyn cite romantis tesebot sambil tangkap shahdu tayah kontrol2 dah...

4.care nih ak rase paleng dangerous dan cume ntok cite yg betol2 boleh bwat korg menangis teriak sawan gile bayang je baru korg dibenarkan gune care nih...kire mcm forbidden teknik la nih....last resort...agak2 korg mmg da takleh tahan sgt da...mate korg mau tecabot dari soket, bibir korg da beketap mcm kene kancing gigi...lincah2 amek minyak cap kapak atau ape2 minyak yg boleh bwat berangin2...kalo korg rase takat nak nanges bese2 tuh ltak bwah mate da bole dah..kalo org ckp ko nanges, mantul arr balek 'pedih arhh minyak kapak td'...tp agak2 korg rase nak nanges ngan add-on jerit2 meraung, tuang je sbotol kat mate tros...mase tuh ko nak nanges camne pn org akn paham dah..slamat bukan?

amcm...ak rase bbrape tips nih boleh la nak slamatkan korg drpd dikantoikan menanges oleh awek2 romantis korg atawpn macek2 korg sniri yg tak paham ape maksod balak berjiwe leleh....tp ak sages ntok filem2 mesia nih, tips no.3 paleng bekesan...stakat nih tade lg cite2 yg boleh bwat ak gune tips no.4 ....awek romantis ak maseh lg menganggap ak sbagai laki2 macho yg jln bekepak...so, ape lg...praktiskan care2 berikot smoge name baek anda tidak tecalar hanya kerana pensil...chowww

2 comments:

|nasi dagang| said...

cter pensel mmg terbaekk derr.. gua silap port r arituh.. gua tgok kat pelita nasi kandar.. abes macho gua kat awek2 yg layan tandoori nan cheese kat sebeblah.. gua termengalir air mate lak

dodol said...

mental tol ak tak dpt abeskan cite pensil tuh...sape2 ade cd ori cite tuh jual kat ak...8juta hengget pn ak sanggop