Sunday, April 3, 2011

ThOusaNds oF aPpolOGisE....hmm

  ASSALAMUALAIKUM

ini adalah pengakuan maaf terbuka dari gua~

SAYA INGIN MEMOHON RIBUAN AMPUN KEPADA SESIAPA YG TERLIBAT DLM 3 KISAH DI BAWAH.....

story 1 : kisah ni las year ag b4 ari terbuke smap....sblom gua terbang ke smenanjung gua bahan manap ckp gua da bertunang....pastu ade sorg mamat kat smap ni pcaye yg gua da btunang....pastu gua senyap....igt dy tau la yg gua bahan2 jek....tgk2 taon ni pas ad sorg member post "SELAMAT PENGANTIN BARU" kt wall fb gua tgk2 dy pcaye lg pulak yg gua nak nikah.....jd gua pon gelak guling2 sorg2 d sini....

story 2 : gua chatting ngn sorg mamat neh......gua saje lahh ckp yg gua nk nikah waktu cuti summer nih....pastu dy pon post kt wall gua cam lam story 1 td.......gua pon phm mcm dy nk bahan gua lahh....jd gua biar n wat dono jek.....pastu ari tu gua call dy waktu nga menikmati pemandangan kaabah d siang hujung minggu.....dy pon kecek lahh kt gua yg dy cop nk jd pengapit gua....gua pelik lahh,,,gaye mcm kompiden pcaye jekk....gua pon bia lahh

story 3 : mamat sorg neh gua x igt sgt sbb gua rse gua ckp kt dy waktu chat gak lahh mule2...pastu nga chat tu gua sebok sket....gua blah la dlu....pastu gua da lupe da yg gua nak bhn dy....tetibe je bbrape hari lps dy chat ngn gua dgn nada yg SERIUS.....gua sgt terharu mndgr bbrape kata2 mamat nehh...antaranya "buat lewat2 sket au waktu cuti nanti, ktorg balek dlm bln 7 cmtu"......lg satu ni boleh wat gua nanges dek dgn ayat dy..."ak doakan majlis ko bjln lancar lahh".....yg ni gua mintak sgt2 dy doa bile majlis btol gua nnti....heheh.....

ape2 pon gua buat post ni saje2 je...kpd yg terlibat anggap lah ni pgln hangit dr gua sbb nk call susah.....gua rindu lahh suasane BAHAN-memBAHAN kite dulu2...hehe......ape2pon 0-0 ye sahabat2...=)

syupuk kate : dah pegi jaoh blaja pon still x brubah lg ke??

gua mmg syg lahh supuk sbb dy sgt CARING kat gua n dy lah yg merestui cara ini ntok hentikan keje bahan gua kali ini....keh44

SEKIAN~

1 comment:

bear - beruang alim said...

ni sbnanye langkah2 awal takot gua pulak kne bahan....kot2 a dorg tau yg gua nk bahan dorg...:p..keh44