Friday, April 22, 2011

Blog yang Cun dan Maskulin

Assalamualaikum 

Well hello there!
Harini kami nak melahirkan setingi-tinggi aprisiasi kepada top 3 blogs yang telah banyak membantu dalam mempromosi jenama laukpaukkehidupan di sebilangan kecil tempat2 di Malaysia.
Setelah kami meneliti traffic source ataupun dalam bahasa mudah faham punca kesesakan trafik, kami dapati pengunjung2 laukpaukkehidupan banyak datangnya dari 3 buah blog yang kami akan sebutkan sebentar lagi.
Sebelum itu, trimas diucapkan kerana membantu mempromosi blog yang semakin lama semakin usang ini.
Top 3 blog yang paling kami sayang ialah :
  1. .learn. by Amiratun Nur Shamim
  2. It Comes Naturally by Rizal Maula
  3. | al I’tirof| by Nur Faeiqa
Trimas. Trimas. Trimas.
Dan dalam list traffic tu jugak, ade blog2 ini :

Trimas sekali lagi. Sayang anda muah2. Ahaha.
*boleh terangkan kat kami, sape owner ngoi! tuh. Hensem ke die? X pernah dengo pun name blog buruk camtu.

2 comments:

dentist-to-be said...

blog aku pon ade ea?
haha..
kalau camni nak promote blog batch la..
boleh jadi top lepas ni..

dodol-makanan yg berfikir said...

trimas atas promotion anda...keh3