Tuesday, March 16, 2010

KALEFOOL OF RESULT SPM'09

ASSALAMUALAIKUM
ASSALAMUALAIKUM
ASSALAMUALAIKUM
ASSALAMUALAIKUM

hamba kire kalian pendudok malaysia kini sudah dikhabarkan dengan keputusan spm2009...sekolah terbaek kbgsaan,saser membwat penampilan lagak sperti skolah alien dgn mencatat cgpa ke apemende ntah hamba pn tataw...tp mende tuh bwh 1.0 la...0.97 kalo hamba tak silap...perghhhhh,kate adik hamba walopn die sniri tataw ape itu saser mahupn cgpa...apetah lg kaetan dgn 0.97 itu..tp hambe tak kesah...ape yg hamba nak cite kat tuan hamba sume adelah serba sedikit warna warni keputusan spm'09 di skolah hamba yg terchenta...SMAPL

tareh kluar rezal spm merupekan satu satunye teke-teki yg sgt diminati ntok dijawab oleh sume org...kalo yg bersunggo nak tau tuh akn bwat kajian bermacam sameade tanye pacek macek yg keje kat KPM walopn cume keje kantin KPM, mahupn jumpe bomoh siam yg tgh bizi menjampi mnx turon ujan...nape susah sgt??...muhyidin yassin tuh kan kazen hamba...len kali papehal tanye je hamba...ishk2...tp yg penting tarehnye da pn diketahui dan dahpn lepas...11 MAC 2010..

make bile tareh diumomkan..hamba kompem tuan hamba kalian pasti dah menggeletar sgale ape yg bleh digeletarkan, even henpon yg tak penah dpt mesej pn tuan hamba sume cube geletarkan ataopn vibrate dlm bahase omputeh...kalo yg berade kat umah tuh, maseng2 da berkire2 nk dtg skola cane ek??..yg kat plkn plak serabot2 pikey bile balek??...mcm hamba sndiri, hamba berhambos dari kem pade 10mac, dan pade tareh yg same gak hamba bergegas ke kl,umah abg hamba..niat di hati nk gerak ke skola dgn menunggang komuter...bersame bff hamba...tak gitu tuan hamba arep??..ahahah

warna warni spm'09 diceriakan dgn paluan gendang metallica dlm perot hamba...dr pagi tak sarapan mane bleh tahan beb...ayam nak berkokok pg2 pon maw pekene cacing sekor due...tp tuh ayam..memandangkan hamba bkn ayam mawpn bapak ayam, hamba teros meredah kesesakan railway bersame bff hamba..dan dipendekkan cite..stibenye hamba di stesen teraher bak kate speaker ktm tuh, hamba bertemu dgn gundik2 hamba yg sudah lame tak ketemu sperti nizam, azri, adib, nyep dan laen2 lg arhh..pot pet pot pet borak sekilo due..zupp hamba bersembilan teros jumpe pencacai teksi...die tuh taw2 plak yg kami semue nak ke smapl...prasaan mushkil mule timbol di pale lutot kami..tp hamba yaken..pacek yg tue tuh pasti tak berkudrat ntok mengape2kan kami 9...ssampai je kat pintu pago skola hamba da rase saspen...apsal awal sgt rezal kuar??..psl hamba nmpk tuan puteri rabiatul adawiyah meluncur laju kuar dari pagar skola dgn kete...hurmm..hamba berpiker positif,mgkn die nak test dtg skola jln kaki dari tiroi kot...maka hamba pn biarkan pikiran itu melayang..jawohh....fiu.....fiu....fiuuuuuuuuuuuuu

di skola...para putera xtrovert mcm bese akn berkumpol di tmpt yg tdak aseng lg bg manusia biase mahupn mahlok aseng...musolla al-mustaqim...skian lame tak memijak kapet yg sgt keras dan kasar...maw melecet kaki hamba yg lembot ini..tp tak kesah...borak pye borak pye borak smpai tertunggeng...kitorg pn turon ke kantin kononnye nk jumpe rudy, padahal resah gelisah tggu bile nk bgtaw rezal..tgh kitorg reramai serabot2 kat kantin tuh mengganggu macek pacek yg nk bli makanan..ttibe dengo suare sayop2...sebot name yg ntah pape ntah disebot...tp,barangsiapa yg mendgr name dpggl..make akn tersenyom lebarlah kalian itu..muke yg b4 nih ketat dek air liur basi yg keras sbb asek tido je mase cuti akn tibe2 longgar ntok mempamerkan senyoman yg badot sarkes sndiri takleh nak beat..perghh..hamba puseng kpale keliling kantin..sume kwn2 kelihatan bingkas mengangkat punggung dengan janyenye menuju keluar dari kantin ntok mndptkn posisi mendengar yg lebeh stratgik..tanak ttggl dlm situasi yg kelihatan menarek,hamba pn mengator lgkh pantas ntok cube masok ke dlm kelompok itu...ttibe je da abes umom name..chaiss...cinabeng binawe keparat sunggo..gaye umom cam announce anak ilang kat jaya jusco je..bwat la sunggo2 sket, mulot hambe menggumam..tanak la sebot mende2 tak baek mmndgkn tgh megharapkan bende yg baek kan?...ahaha...

bile dah serabot2 kat dpn bilek pengumuman tuh..baru la taw rupe2nye name yg disebot tuh adelah plajar2 yg dpt stret..campor tolak untong bersih sume ade la 37 org..hurmmm..kay la gak kan...dpt la naek 7 org...tp yg banggenye,khadijah merangkap salah sorg xtrovert dpt no.3 kbgsaan...perghh..gile gaban bangge hamba jadiknye bile taw brite tuh..ye la..walaopn skola ta temasok top 10 ke ape ke, tp ade sorg wakil bwk name smapl pn da bleh la kan...mase tuh hambe da tepiker da nk soh khadijah ckp name hambe kalo ade reporter ke hape ke interview..tp ternyate para reporter sudah dpt menghidu niat jahat hamba itu dgn pantasnye sblom hamba smpat berbisik kpd kd...chaiss..lahabau sunggo...tp tak mengape,mgkn bkn rezki hamba kali ni...mgkn pasnih bini hamba ke ank ke masok astro plak kn...tak gitu?mcm tak kot..

kpd yg kurg bernaseb baek...mereka ttp dpt keputusan spm09..sunggo karot lg mengarot kalo pehak skola bwat lawak durjana ntok tak bgtaw rezal yg laen2...penyerahan sijil berenti skola dan rezal2 berlaku kat darul qiadah..make adela hambe sniri terlihat ade yg tesenyom, ade yg ketawe gembire,ketawe sedey, berduka mahupn hiba...itu semua adalah wajah manusia yg hamba kire hamba sndiri sudah biasa mempamerkan riak wajah sperti itu....

crite warne warni mase amek rezal spm nih tanak la hamba cite byk sgt..krane hambe rase ianye agk berbahaye dan bleh menimbolkan perhimpunan haram kalo tak dsampaikan ngan betol...lg2 hamba pn tak btol orgnye..so,rasenye smpai cni je la yg dpt dceritekan...walaopn tak byk, tp hamba harap dpt la bg gambaran sebaeknye ttg warna warni amek rezal arituh...kpd yg berjaye hamba ucapkn tahniah gile kambeng arhh kat anda sume..kpd khadijah kususnye, trimas diucpkn krn psl ade anda, dpt gak dak2 nih tumpang glamer masok paper..eheheh..kpd yg kurg bernaseb baek....jgn putus asa...sunggohnye naseb baek anda tlh kekurangan....make cariklah yg kurg itu ntok digunekan pade mase depan....akher kate drpd hamba, amalkanlah 5M dlm pemakanan anda....

adios amigos

4 comments:

|nasi dagang| said...

akhirnye aku dpat gambaran tyme amek result tuh..chewahh gaye cam ak x gi je..hahaha

dodol said...

ahahah...cite nh nk bg nmpk cam 3d laa..

john kasim said...

3d tahap gaban r...klo nk wt muvi tayah skrip..bce rencana ni da ble blakon live tros..hahaha

miss_wawa said...

i likeeee~~he3